Het team van Beauty by Lisa

Lisa Hillen

Eigenaresse

Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Lisa Hillen Beauty by Lisa

Lisa

Lisa richt zich sinds meer dan 7 jaar op de permanente make-up met name voor de wenkbrauwen. Door het volgen van nationale en internationale trainingen zorgen wij voor de nieuwste techniek en de laatste innovaties op het gebied van beauty. Ook andere behandelingen worden met regelmaat nog uitgevoerd door Lisa, maar een groot deel van de tijd gaat ook naar de management en organisatie van het bedrijf. Lisa is al meer dan 13 jaar actief in de schoonheidsbranche.
Lisa hecht veel waarde aan de praktische vaardigheden en het gezellige klantcontact, dus dit zal zij altijd behouden.

Barbara van der Bilt Misdorp Beauty by Lisa

Barbara

Barbara is een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Al bijna 8 jaar maakt Barbara deel uit van ons team bij Beauty by Lisa en is zij werkaam op ons kantoor in Zoetermeer. Barbara regelt alles van A tot Z op het gebied van logistiek en administratie. Naast de salons heeft Beauty by Lisa ook een groothandel en opleidingscentrum, waarbij Barbara alles op het gebied van debiteuren en crediteuren regelt. Barbara voert zelf geen behandelingen bij klanten uit, echter heeft Barbara alle ervaring en kennis van onze behandelingen door het zelf ervaren hiervan.
Advies kan Barbara u dan ook zeker geven.

Liselotte Nieuwenhuis Beauty by Lisa

Liselotte

Liselotte is de manager op onze locatie in Den Haag. Liselotte is een van onze acné specialisten welke o.a. vergoed worden door uw zorgverzekering, tevens is ze een van onze Dermalogica experts.Wilt u een een lekkere pedicure? Dan zit u bij onze pedicure Liselotte goed! Daarnaast kunt u met wensen voor lichaamsbehandelingen ook bij haar terecht, zoals voor cryolipolyse en LPG. Ook uw wimpers en wenkbrauwen tovert ze binnen een handomdraai om! Liselotte is een echte duizendpoot qua vaardigheden en specialisaties.

Lies

Lies is van alle markten thuis en is altijd te vinden in Zoetermeer. Ze is veel achter de schermen bezig en doet van alles. Als u naar onze salon belt is de kans groot dat u Lies aan de telefoon krijgt. Lies is niet vaak aanwezig in de salon maar als ze er is laat ze u tiptop verzorgd de deur uit gaan met o.a. microneelding, wimperextensions of een verzorgde huid als een van onze Dermalogica specialisten.
Voor onze groothandel verzorgt Lies allerlei trainingen op het gebieg van Beauty voor zowel onze salon dames als door andere salons in Nederland. een ware specialist op het gebied van beauty!

Renske

Als Dermalogica Expert weet Renske u van alles te vertellen over Dermalogica. Renske is een van onze allround schoonheidspecialistes, van acne behandelingen, nagelstyling of een prachtige set wimperextentions kunt u bij haar terecht. Wilt u zich richten op afslanken of de contouren van het lichaam aanpassen, dan bent u ook bij Renske aan het juiste adres op het gebied van Cryolipolyse.

Pascalle

Pascalle is afwisselend te vinden op beide locaties. Zij is de manager van onze locatie in Zoetermeer en deels op de locatie in Den Haag. Altijd al perfecte wenkbrauwen willen hebben als u opstaat? Dan zit u bij onze ‘brow-a-holic’ Pascalle goed! Deze pmu / microblading specialist laat u met de wenkbrauwen waar u altijd al van gedroomd heeft de deur uit gaan. Ook is pascalle gespecialiseerd in andere onderdelen van Permanente Make-up (PMU) zoals eyeliner en powder / ombre brows.
Daarnaast is Pascalle ook schoonheidsspecialiste en pedicure.

Demi

Demi werkt op onze locatie in Den Haag. Zij is specialist op het gebied van wimperlifting en wimperextentions en Volume wimpers. Voor een heerlijke footspa zit u bij Demi gegarandeerd goed! Lichaamsbehandelingen is een favoriet onderdeel van Demi, zo kan zij u helpen met afslanken of contour veranderingen door midel van derverse apparatuur zoals Cryolipolyse en LPG Endermologie.
Ook kan Demi uw nagels voorzien van een heerlijke manicure en een prachtige Shellac / gelish kleur of Biab nagelversteviging!

Chayenne

Chayenne werkt op onze locatie in Den Haag, ze is allround schoonheidsspecialist en een van onze Dermalogica specialisten. Ze laat uw ogen stralen door een prachtige wimperlift of een nieuwe set wimperextensions. Wilt u eens aandacht geven aan uw voeten? Chayenne kan u een complete verzorging bieden van een heerlijke pedicure-behandleing tot een mooie kleur op de teennagels. Gaat u voor een complete look? Dan zit u bij Chayenne goed! Naast de wimpers kan ze ook uw wenkbrauwen tot in de puntjes stylen en uw nagels voorzien van Shellac.

Danneke - Beauty by Lisa

Danneke

Danneke heeft een opleiding marketing en communicatie gedaan en regelt alles op het gebied van social media voor onze salons. Met Danneke haar creativiteit zorgt zij dat onze social medias voorzien zijn van mooie fotos en filmpjes. Naast marketing is Danneke zich ook aan het specialiseren in de beauty branche, Zo is zij de helft van de tijd werkzaam in onze salons, zowel in Den Haag als in Zoetermeer. Voert zij behandelingen uit op het gebied van nagelstyling en wimperstyling.

Felicity - Beauty by Lisa

Felicity

Felicity is werkzaam bij ons op het kantoor in Zoetermeer. Felicity heeft een marketing achtergrond en helpt met al het reilen en zeilen bij ons op kantoor voor zowel de salon als bij de groothandel. Ook wanneer er bestellingen de deur uit moeten gaan zorgt Felicity dat de zorgvuldig gedaan wordt.
Wanneer u ons belt of mailt heeft u grote kans dat Felicity u met haar enthausiasme helpt bij al uw vragen en wensen.