Het team van Beauty by Lisa

Lisa Hillen

Eigenaresse

Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Liselotte Nieuwenhuis Beauty by Lisa

Liselotte

Liselotte is de manager op onze locatie in Den Haag. Liselotte is een van onze acné specialisten welke o.a. vergoed worden door uw zorgverzekering, tevens is ze een van onze Dermalogica experts.Wilt u een een lekkere pedicure? Dan zit u bij onze pedicure Liselotte goed! Daarnaast kunt u met wensen voor lichaamsbehandelingen ook bij haar terecht, zoals voor cryolipolyse en LPG. Ook uw wimpers en wenkbrauwen tovert ze binnen een handomdraai om! Liselotte is een echte duizendpoot qua vaardigheden en specialisaties.

Lies

Lies is van alle markten thuis en is altijd te vinden in Zoetermeer. Ze is veel achter de schermen bezig en doet van alles. Als u naar onze salon belt is de kans groot dat u Lies aan de telefoon krijgt. Lies is niet vaak aanwezig in de salon maar als ze er is laat ze u tiptop verzorgd de deur uit gaan met o.a. microneelding, wimperextensions of een verzorgde huid als een van onze Dermalogica specialisten.

Chayenne

Chayenne werkt op onze locatie in Den Haag, ze is allround schoonheidsspecialist en een van onze Dermalogica specialisten. Ze laat uw ogen stralen door een prachtige wimperlift of een nieuwe set wimperextensions. Gaat u voor een complete look? Dan zit u bij Chayenne goed! Naast de wimpers kan ze ook uw wenkbrauwen tot in de puntjes stylen en uw nagels voorzien van Shellac.

Pascalle

Pascalle is afwisselend te vinden op beide locaties. Altijd al perfecte wenkbrauwen willen hebben als u opstaat? Dan zit u bij onze ‘brow-a-holic’ Pascalle goed! Deze microblading specialist laat u met de wenkbrauwen waar u altijd al van gedroomd heeft de deur uit gaan. Daarnaast is Pascalle ook schoonheidsspecialiste en pedicure.

Bobbie

Onze altijd vrolijke en gezellige Bobbie is te vinden op onze locatie in Den Haag. Bobbie is onze CND expert op het gebied van nailart en is bekend met alle kleuren. Ook kunt u bij Bobbie terecht voor verschillende wenkbrauw behandelingen, prachtige wimperextentions, LPG, cryolipolyse of Spraytan. Tevens is Bobbie een van onze wax specialisten. Gegarandeerd dat u door Bobbie naar huis gaat met een lach en uiterst verzorgd.

Renske

Als Dermalogica Expert weet Renske u van alles te vertellen over Dermalogica. Renske is een van onze allround schoonheidspecialistes, van LPG, acne behandelingen of een prachtige set wimperextentions kunt u bij haar terecht. Op het moment volgt Renske een opleiding tot (medisch) pedicure.

Demi

Demi werkt op onze locatie in Den Haag. Zij is specialist op het gebied van wimperlifting en wimper extentions. Voor een heerlijke footspa zit u bij Demi gegarandeerd goed! Ook kan Demi uw nagels voorzien van een prachtige Shellac kleur!