Ilah Brows wenkbrauw behandelingen

Ilah Brows is een professioneel merk uit de UK die gebruik maakt van kapperstechnieken bij het kleuren en modelleren van de wenkbrauwen. Ilah Brows maakt gebruik van verftechnieken die voor langdurig resultaat zorgen. Daarnaast beschikken zij over alles om de wenkbrauw zo mooi mogelijk te vorm te geven en te kleuren, namelijk stencils, wenkbrauwpoeders en threading. Behandelingen van Ilah Brows mogen enkel door salons uitgevoerd worden die hiertoe bevoegd zijn door middel van het volgen van trainingen.  Beauty by Lisa is een van deze exclusieve salons in Nederland die de wenkbrauw behandelingen van Ilah brows mogen geven.

Brows to go! – 15 min | €15
Shapen en modelleren door middel van threading en de Ilah Brows stencils en wenkbrauwpoeders. De kleur blijft minimaal 24 uur zitten en de vorm houdt tot 6 weken.

Red Carpet Brow – 45 min | €45
Shapen en modelleren met behulp van threading en de Ilah Brow stencils. De wenkbrauw wordt geverfd in de tint die het beste bij u past en uiteindelijk geperfectioneerd met een wenkbrauwpoeder. De ultieme kapperservaring voor wenkbrauwen.
 
COLOUR CORRECTION WORK
Oplichten wenkbrauwen tot 4 tinten lichter – 45 min | €45
Het oplichten van de wenkbrauwen voor bijvoorbeeld klanten die van donker haar naar blond haar gaan en de wenkbrauwen ook willen aanpassen.