SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN DERMALOGICA

Met behulp van het merk Dermalogica hebben onze gecertificeerde specialisten voor ieder huidprobleem een oplossing. We geven u door middel van een facemapping (uitgebreide huidanalyse) inzicht in uw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften. Door voordat de schoonheidsbehandeling begint uw huid uitgebreid te analyseren aan de schoonheidsbehandeling te beginnen, kunnen we deze specifieker verzorgen. We verzekeren ons zo alleen te werken met producten die zijn afgestemd op uw eigen huidtype en huidconditie. Het gevolg met deze methode? Betere, snellere resultaten en de belofte dat u hetgeen gebruikt wat uw huid nodig heeft!

Schoonheidsbehandelingen op maat 

Den Haag en Zoetermeer

Werkend volgens de visie van Dermalogica krijgt uw schoonheidsbehandeling een flexibel karakter. In overleg bepaalt u waar onze gecertificeerde Dermalogica specialiste de meeste aandacht aan zal besteden. Zo wordt er rekening gehouden met wat uw huid nodig heeft en wordt de behandeling geheel ingevuld naar uw eigen schoonheidswensen.
 

Behandelingen

Bij Beauty by Lisa kunt u schoonheidsbehandelingen reserveren van 30 (ProSkin 30) of 60 minuten (ProSkin 60). Iedere gezichtsbehandeling bevat een aantal basis elementen. Hiernaast is het mogelijk om een losse module van 10 minuten bij te boeken zoals eens massage. Ook het epileren kunt u toevoegen aan de behandeling, hier wordt dan extra tijd voor u ingeboekt. Tevens is het mogelijk de gezichtsbehandeling te upgraden naar een Expert Active treatment waarbij apparatuur wordt ingezet om de behandeling naar een nog hoger niveau te tillen.
 
Hierbij is er keuze of combinatie mogelijk uit de volgende mogelijkheden qua apparatuur die kan worden ingezet:
·      Microdermabrasie wet
·      Microdermabrasie dry
·      BT Sonic; borstelapparaat waarmee de huid grondig wordt gereinigd
·      BT Analyze; huid analyse waarmee o.a. de hydratatie wordt gemeten
·      BT Micro; voor het insluizen van producten en exfoliëren van de huid
 
Met de ProSkin behandelingen van Dermalogica kan een volledig gepersonaliseerde behandeling worden ontworpen die bij u past. De behandelingen zijn aan te passen rondom uw huidproblemen, leefstijl, agenda en wensen. Bij uw eerste behandeling nemen we tevens een intake gesprek af waarin we belangrijke gegevens noteren zodat wij weten waar we eventueel rekening mee moeten houden tijdens de behandeling zelf. Tot slot krijgt u na afloop van de behandeling een adviesgesprek over uw huid en vertellen we met welke producten u deze het beste kunt verzorgen.

LED Bt-accent

bt-accent® LED Lichttherapie

Den Haag, Willem de Zwijgerlaan

De bt-accent LED biedt geavanceerde lichttherapie en is perfect om de behandeling mee te intensifiëren.

Tijdens het masker wordt, indien toelaatbaar, LED lichttherapie toegepast. 

Blauw licht is ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals comedonen.

Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.

Rood licht komt dieper in de huid en werkt huidverbeterend. Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeterd en het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlicht-beschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

U kunt de bestaande Pro Skin behandelingen uitbreiden met de Led lichttherapie of u kunt u volledige Led behandeling boeken.