JOUW NATUURLIJKE WENKBRAUWEN VOLLER EN MAXIMAAL VOLUME?

Onze nieuwste behandeling voor wenkbrauwen is de Brow Vitamin. De Brow Vitamin word toegepast door middel van microneedling en een aangepast serum om de haarfolikels te voeden en de slapende haarzakjes weer op te roepen. Tegenwoordig in deze tijd van verven, epileren en waxen belasten wij onze Brows volop.
Òf heb je door bijvoorbeeld medicatie gebruik, stress, hormonen of het ouder worden toch net dat boogje, staartje, randje of beginpunt missen dan zou de Brow vitamin een oplossing kunnen zijn!

Het enige wat je nodig hebt hebt is reeds iets van haargroei. Helaas kunnen wij de wenkbrauwen die nihi tot geen wenkbrauw haar hebben niet altijd moeilijk helpen omdat dit vaak betekend dat de haarzakjes niet meer werken.
Doordat de microneedling kleine miniscule kanaaltjes maakt in de huid kan het serum dicht bij de haarfolikel zijn werk gaan doen, dus echt van binnen uit. Dit is een groot verschil met de serums die oppervlakkig op de huid worden gesmeerd.

Contra-indicaties voor deze behadneling zijn: hart- en vaatziekte, landurig gebruik van bloedverdunners, diabetes, zwangerschap en Hepatitis.

Wij raden minimaal 3 sessies aan met 10 tot 14 dagen tussentijd.
3 sessies 30% meer haargroei
6 sessies ongeveer 60% meer haargroei
9 sessies 70% à 80% meer haargroei