Beauty Press Innovation Award 2014

Beauty Press Innovation Award 2014

Groothandel Beauty by Lisa heeft maandag 10 maart tijdens de awardshow in Studio 21 in Hilversum de Beauty Press Innovation Award Consumentenprijs gewonnen met de wenkbrauwextensions van Ilah Brows!

De 'Beauty Press Innovation Award' is dé brancheprijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche. De jury van de Beauty Press Innovation Award bestaat uit tien vertegenwoordigers uit het beautyvak en journalisten van de consumentenpers. Ilah Brows wenkbrauwextensions is de winnaar van de Beauty Press Innovation Award 2014 – consumentenpers.

Groothandel Beauty by Lisa heeft maandag 10 maart tijdens de awardshow in Studio 21 in Hilversum de award voor het volgens de pers meest innovatieve product van 2014 in ontvangst genomen.
De jury is onder de indruk van het bijzondere en unieke karakter van het product. “Echt vernieuwend, nooit eerder gezien, en hier is echt behoefte aan. Zo logisch eigenlijk; dit is de oplossing voor mensen die wenkbrauwhaartjes missen”, aldus de samenvattende conclusie van de jury.
Ilah Brows is de afgelopen 3 jaar wereldwijd uitgegroeid tot hèt merk voor wenkbrauwexperts. Ontwikkeld door award-winning celebrity beauty artist Tahira Wells en vorig jaar verkozen tot de top 8 trending beauty products wereldwijd, is dit merk sinds februari 2014 ook in Nederland te verkrijgen via Groothandel Beauty by Lisa.
Het bijzondere aan Ilah Brows is dat het kapperstechnieken gebruikt voor wenkbrauwen, hierdoor kunnen onder andere gevorderde kleurtechnieken worden gebruikt. Met de speciaal ontwikkelde stencils, threadingtechnieken en wenkbrauwpoeders is het mogelijk de perfecte vorm te creëren. De wenkbrauwextensions zijn het sluitstuk van de Ilah Brows signature treatments doordat ze een oplossing bieden voor te dunne wenkbrauwen of lege plekjes.
Natuurlijk uitziende en zacht aanvoelende synthetische haartjes worden zowel op bestaande wenkbrauwhaartjes als op de huid aangebracht. Hier worden 2 soorten lijm voor gebruikt. Voor het plaatsen op de huid wordt een medische kwaliteit lijm gebruikt, die veilig is maar toch lang houdt. Hierdoor is het zelfs mogelijk om bij iemand zonder wenkbrauwhaartjes een volledige wenkbrauw te reconstrueren. Dit betekent dat deze behandeling ook geschikt is voor klanten met littekens, uitgevallen wenkbrauwhaartjes vanwege medicatie, b.v. chemotherapie of ziekten zoals alopecia. De wenkbrauwextensions zien veel natuurlijk uit dan getatoeëerde of bijgetekende wenkbrauwen en kunnen daardoor het zelfvertrouwen van mensen met deze problemen weer terugbrengen. Kijk voor meer informatie op www.ilahbrows.nl