Lisa Hillen

Eigenaresse


Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Desi

Wilt u zich nooit meer zorg maken of uw make-up wel mooi zit? Laat Desi u voorzien van permanente make-up op de ogen, wenkbrauwen en/of lippen. Desi is een van onze PMU-specialisten binnen Beauty by Lisa. Daarnaast heeft Desi als specialiteit waxen. Door haar werk ervaring in een wax salon, bent u binnen no time klaar.

Pascalle

Pascalle is onze wellness specialiste en weet alles op het gebied van massages, huidverzorging en pedicure. Ook voor het zetten van alle microblading (permanente make-up) bent u bij Pascalle aan het juiste adres. Door haar vriendelijke en vrolijke karakter stelt zij u op uw gemak en laat u stralend de deur uitgaan.

Bente

Door Bente wordt u tot in de wimperpuntjes verzorgd. Met oog voor precisie zorgt zij dat elk wimpertje perfect in model zit. Ook wanneer uw uw handen eens lekker wilt laten verwennen met een manicure met aanvulling van Shellac of Vinylux bent u bij Bente aan het juiste adres.

Joyce

Met haar ervaring als schoonheidsspecialiste en enthousiasme voor het vak zorgt Joyce er met veel plezier voor dat u tot in de wimperpuntjes verzorgd naar huis gaat. Joyce adviseert de klanten van zowel de salon als de groothandel met alle plezier.

Simone

Met haar aanstekelijke lach zorgt de altijd vrolijke Simone er gegarandeerd voor dat u met een glimlach weer de deur uit gaat. Naast wimperstyliste ligt haar specialiteit ook bij de CND Shellac behandelingen. Daarnaast kunt u ook voor een gezond kleurtje bij Simone terecht voor Spray Tanning. 

Renske

Als dermalogica Expert weet Renske u van alles te vertellen over Dermalogica. Voor iedere behandeling op het gebied van huidverbetering kan Renske u informeren. Renske is onze Master Painter op het gebied van de shellac. Naast een mooi kleurtje kan renske ook een leuke subtiele creatie maken op uw nails.

Liselotte

Liselotte een van onze schoonheidsspecialistes die gespecialiseerd is in ance behandelingen.
Wilt u zich eens lekker laten masseren? Ook dan bent u bij haar aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een huidverbeterende bindweefsel massage.

Kirsten

Kirsten is op onze locatie in Zoetermeer aanwezig om u warm te verwelkomen en zet graag wat te drinken voor u klaar. Een warm ontvangst is uiteraard een hele belangrijke factor binnen onze organisatie. Naast behandelingen die Kirsten uit voert in onze salon beheert kirsten ook ons agendasysteem. 

Felicia

Felicia is de duizendpoot van de organisatie. Naast het vervullen van belangrijke taken in de groothandel, is zij een getrainde acne specialiste en Dermalogica & Neoderma Expert. Door haar brede kennis en ervaring in de schoonheidsbranche kan zij al uw vragen beantwoorden en wensen vervullen.